Aspiranten Rapport

Matteo Borremans

Het enthousiasme spat er elke zondag van af, net als je danstalent. Maar je kooktalent kan nog wat verbetering krijgen! 

69%

Arno Collier

Altijd tof als ge er zondag zijt. Juist 1 vraag, wat is er met u voorraad frisco’s gebeurd?? Vergeet ni wat we u hebben gezegd:

“ge moet iedere zondag me ne frisco toekomen”.

78%

Bjarne De Greef

We missen je !!!

60%

Jasper De Saeger

Zo vader zo zoon, in andere woorden fantastisch! Maar laat het ‘Borat-pakje’ maar thuis! Oefent ook nog een beetje met karten, zodat je tenmiste een beetje kan volgen. 

74%

Simon Decrem

Je bedoeling is er altijd wel, maar je haren spijtig genoeg niet meer. Haal niet te veel stoten uit thuis zodat je altijd aanwezig kan zijn!

22%

Corneel Deneef

Aje moe kakke moeje kakke moar aje moe wachte wacht dan in het vervolg. In het algemeen wel een zeer goed lid, doe zo voort!

63%

Yente Destryker

De punten zijn “levend” net zoals je status in het moordspel. Eet maar goed ze, het zal wel nen keer een zware alcoholstift zijn!

73%

Viktor Helpers

Je punten zijn even hoog als je lengte, hahahahahaha. Pas wel op dat je niet te groot wordt, je moet volgend jaar nog door de aspi deur kunnen!

95%

Lars Lefever

Met de brommer naar het Chiro gaan is slecht voor het milieu, denk hieraan. We verwachten ook nog een extra inzet bij het meezingen van de liedjes, heb je ze wel goed bestudeerd ? 

50%

Robbe Mertens

Je zal deze mooie punten kunnen tonen aan je vriendinnetje, hoe noemt ze weer? Julie, Josan, Mariette, …? Stelt ons anders een keer voor. Wel bijna altijd aanwezig, een zondag zonder Robbe is ongezien !  

92%

Felix Mostinckx

Een echte BV in onze Chiro, we zijn zeer trots op je. We kunnen je handtekeningen misschien verkopen voor kas van de aspiranten. Voor de rest probeer nog zoveel mogelijk af te komen, het is altijd top met u! 

81%

Senne Martens

Top lid, alleen spijtig van het brosje. Nog niets is verloren geef je volle inzet en hoplijk groeit je haar snel terug! 

53%

Lander Nelissen

Slaan op een leider wordt niet getolereerd, zeker als de leider verliest.en met de brommer naar het Chiro gaan is slecht voor het milieu, denk hieraan. Je inzet tijdens de zondagen is altijd 100%, komaan je kan er door geraken ik geloof in je 

44%

Lander Van Huychem

Fantastisch bezig met de anti-coronaversalis, blijf je nog inzetten en dan zal de prijs voor jou zijn !!! 

74%

Thomas Vandersteen

Je punten zijn mooi maar kunnen altijd beter, je had wel zeer goed gestudeerd voor je test van 200 duiven soorten! Probeer zoveel mogelijk te komen het is altijd nen top zondag met u!

63%