Beste Chiro Ouder,

De afgelopen maanden zaten we allemaal met dezelfde vraag in ons hoofd: mogen we op kamp gaan deze zomer?

Gisteren heeft de regering dan eindelijk na overleg met de Groep Expert Exit Strategie (GEES) en de overkoepelende jeugdwerkingen het licht op groen gezet voor de zomerkampen.
Het is dan ook onze absolute intentie om alles in het werk te stellen om dit te kunnen organiseren en verwezenlijken, desondanks de uitdagingen die ermee gepaard gaan.

Als Chiroploeg begrijpen wij als geen ander de uitzonderlijke situatie waar we ons vandaag met z’n allen in bevinden… Wij zijn dan ook de eersten om te begrijpen dat jullie als ouder/voogd geen makkelijke beslissing te nemen hebben om jullie zo(o)n(en) al dan niet op Chirokamp te laten vertrekken.

Daarom zouden wij jullie met enige drang willen vragen om onderstaande link naar een online vraag/informatieformulier te volgen, de beschikbare informatie te raadplegen en te vervolledigen waar gevraagd. Dit alles met de bedoeling om ons een beeld te kunnen vormen van het lokale draagvlak en de bezorgdheden die er eventueel mee gepaard gaan.

Op deze manier kunnen wij de komende weken samenwerken als Chiro ouder en groep om tot de juiste organisatorische en logistieke invullingen en beslissingen te komen. De komende dagen zijn er nog heel wat informatie sessies gepland met Chiro nationaal en andere koepels om ons verder te informeren.

Wij vragen dan ook nog een beetje begrip en tijd… we hebben vandaag zeker nog niet alle antwoorden of alle informatie goed op een rijtje maar cheerio cheerio, in Lennik daar zingen ze zo…

Via volgende knop komen jullie automatisch uit op onze enquête omtrent kamp: 

Chiro groeten,
De voltallige CJL Chiroploeg